sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Favorina Easter Jelly Shapes-marmeladit

Ostan todella, todella harvoin marmeladeja. Oikeastaan noin kerran vuodessa, pääsiäisen alla, näitä nimenomaisia Lidlin versioita. Tällä kertaa "kokeilussa" siis jo aiemmin maistamani karkki, mutta ajattelin silti esitellä tämän, sillä näitä eivät varmaan monet ole kokeilleet.


Pussissa on eri makuisia eläinten muotoisia marmeladeja. Ainesosaluettelossa lukee ainakin omaan silmääni ihan tunnistettavia, luonnollisia makuaineita. Sekö näistä niin hyvän tekee? Marmeladit maistuvat oikeasti hedelmäisiltä, vähän samalla tavalla kuin ne Muumi-marmeladit (vieläköhän niitä muuten saa?). Nämä eivät ole lainkaan sitkeitä, vaan helposti puraistavissa. Semmoisia hieman lohkeavia. Tuoksu on todella hyvä, pussin avaamisen jälkeen on todella vaikea pitää näppejään kurissa. Siksi onkin hyvä, että pakkauskoko ei ole kovinkaan suuri, vaan se mahdollistaa tällaisen mässyhiiren maistelevan sen kertaistumalta läpi...


Käsittääkseni näistä tekee pääsiäismäisen lähinnä tuo muotokieli ja sana easter pussissa. Muuten nämä ovat ihan perinteisiä, hyviä marmeladeja. Aion ehkä tutkia pääsiäisen jälkeen, jäikö näitä vielä alelaareihin ja ostan jokusen pussin varastoon hedelmäkarkin koloa paikkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti