maanantai 2. toukokuuta 2016

Fazer Salty Toffee Crunch

Fazerilla oli joku aika sitten kampanja, jossa pystyi aarrekartan avulla metsästämään koodeja, joilla sai noutaa Fazer-kahvilasta tämän uutuuslevyn. Poikaystäväni oli sattuessaan koodin sijaintipaikan lähelle bongannut sellaisen minulle, ja kävin noin viikko sitten hakemassa levyn. Lisää ilmaista suklaata, voiko elämä paremmin hymyillä.

Olin itse melko innoissani tästä uutuudesta, sillä tykkään suolaisesta maitosuklaasta teoriatasolla. Toffeekaan nyt harvemmin on mikään huono juttu suklaan yhteydessä. Odotukset siis korkealla. Korkkasimme poikaystävän kanssa tämän levyn matkalla bussissa Helsinkiin, siksi kuvan laatu hieman tärähtänyt :)

Oikein tarra ja kaikki päällä :)
Suklaa itsessään nyt on sitä perus-sinistä Fazeria, siitä ei siis sen enempää. Toffee oli suklaassa todella pieninä muruina, semmoisina Daim-tyylisinä kovina, jotka ainakin itsellä tarttuivat takahampaisiin aika ikävästi. Jouduin imeskelemään hampaitani siis aina parin palasen syömisen jälkeen tovin. Olisin toivonut erilaista koostumusta, ehkä isompaa toffeepalaa tai vastaavasti pehmeyttä, etteivät tarttuisi hampaisiin niin ikävästi. Maku oli silti oikein hyvä. Suolaa en parissa ensimmäisessä palassa maistanut lainkaan, mutta sitten toffeeta hampaista kaivellessani se maku alkoi erottua. Olisiko suola siis nimenomaan näissä toffeepaloissa? Olisin toivonut rohkeammin suolaista makua, nyt se jäi aika tavalla taka-alalle. Ei siis kokonaisuudessaan mikään lempparilevyni, mutta kyllä tätä syö. Itse en välttämättä jatkossa osta, mutta syön kyllä jos joku tarjoaa tai tuo tuliaisiksi tms. Uskon, että vielä ostoskoriini päätymätön Omar-suklaalevy voisi olla omaan makuuni sopivampi, vaikkei siinä suolaa olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti