keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Peppermint twists -vaahtokarkki

Ostan tosi harvoin vaahtokarkkeja. Pentuna partioleirejä sun muita kolutessa kyseinen sokeri-ihanuus oli ostoslistallani usein, ihan koska nuotiolla päivän päätteeksi makkaran jälkeen paahdettu vaahtis on parasta mitä kuvitella saattaa. Olen myös mintun ystävä, ja joskus vahingossa löysin Tokmannilta piparmintun makuisia vaahtokarkkeja, jotka ovat vieläpä söpössä pussissa. Usein tarjouksessa saa kaksi pussia kolmella eurolla, eli halpaa tavaraa.

Nämä vaahtokarkit ovat todella pehmeitä ja nättejä valko-vaaleanpunaisine raitoineen. Piparmintun tuoksu on selkeä, eikä jätä epäilyksenvaraa sisällöstä. Sellaisiin jättimäisissä säkeissä myytäviin halpoihin vaahtiksiin jää todella iso rako, nämä vaikuttavat mielestäni jotenkin heti paljon laadukkaammilta. Ehkä myös ylimääräisten värien ja muotojen puuttuminen vaikuttaa asiaan. Mutta "hohdokkuutensa" puolesta nämä menisivät mielestäni vaikkapa juhlissa keksien rinnalla tarjottavina herkkuina tuosta noin vain, ainakin pikkaisen yllättäviä eivätkä jotain iänikuisia Dominoita.



Vaahtokarkki on siis todella pehmeä ja miellyttävä suussa, ja piparminttu pääsee maistumaan läpi sopivan voimakkaana. Aika ällöimeliä nämä ovat kyllä, mutta minun maultani ei voi muuta odottaakaan. Jos se ei ole todella makea, en siitä luultavasti tykkää :) Mutta siis näitä on ollut markkinoilla jo vuosia ja olen näitä useamman pussin kotiin sinä aikana kantanut, nyt ajattelin vinkata teille muillekin potentiaalisille ostajille! Halpiskaupoista voi välillä löytyä ihan erilaisia, mutta hyviä karkkeja, mitä ei K-ja S-ketjujen valikoimista tule saamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti