maanantai 2. toukokuuta 2016

Marabou Premium Almond & Orange ja Cranberries & Pecan

Sain mahdollisuuden osallistua Maraboun uusien Premium-sarjan suklaalevyjen ennakkomaisteluun ja mielipiteeni kertomiseen. Pari viikkoa sitten postista tupsahti sitten paketti suklaita, näin voisi tapahtua useamminkin ihan mieluusti!



En siis ole itse iso tumman suklaan ystävä, yleensä ne pyörivät kaapeissani pitkiä aikoja ja tulevat pala palalta syötyä pitkän ajan kuluessa. Olin siis hieman pessimistinen kun huomasin, että nämä olivat kumpikin tummaa suklaata (tosin Premiun-tuoteperheessä kaikki suklaat taitavat olla?). Ensimmäisenä huomio kiinnittyi paksuun pakkaukseen, joka on ohuen littanoista Premium-levyistä poikkeavaa. Itse asiassa nämä olivat paksuimmat levyt mitä muistan syöneeni! Levy on jaettu kahteen patukkaan, jotka ovat omissa kääreissään. Makuasia, onko tämä turhaa muovin tärväämistä vai kätevää itsehillinnän ja suklaan useampana eri aikana syömisen mahdollistavaa. Itse kallistun ehkä jälkimmäiseen. Palat ovat siis todella paksuja, ja niitä ei ole muotoiltu ihan prikulleen samanlaisiksi, kuten suklaalevyissä yleensä. Katkaisukohta on tuollainen ohut. Olin itseasiassa innoissani juurikin tästä muotoilusta, koska levy vaikutti heti hitusen luksukselta ja ehkä jopa käsintehdyltä näistä ominaisuuksista johtuen. Todella erottuvaa ainakin muihin suklaisiin verrattuna.




Sitten se maku. Oijoi. Ensinnäkin koostumus on melkein semmoinen kuin suklaamoussea olisi jähmetetty hieman, siis jotenkin todella suussasulava ja pehmeä. Tumma suklaa ei ole sellaista katkeran ja tympeän makuista mitä se minulle usein on, vaan hyvin miellyttävää. Kummassakin levyssä makuaineet ovat isoina palasina, mikä on plussaa - hyvä, että luonnonaineita ei ole pistetty liian pieniksi palasiksi. Karpalolevy nousi heti omaksi suosikikseni, vaikka luulin appelsiinin vievän voiton. Appelsiinia oli makuuni levyssä hieman liian vähän, tuntui ettei sitä riitä jokaiseen palaan. Suklaan koostumuskaan ei mielestäni ollut yhtä samettinen kuin karpalossa, voi olla myös ihan vain omaa tulkintaani. Tahtoisin sanoa, että levy on sellaiseen hitaaseen nautiskeluun, mutta todellisuudessa ainakin tuohon karpaloon tulee himo. Täytyy todeta, että taitaa olla jopa parasta syömääni tummaa suklaata! Jatkossa ostan varmasti karpaloversiota varastoon, jotta voin perustella itselleni sen syöntiä tumman suklaan terveysvaikutuksilla...Oikeasti suosittelen tätä kaikille jotka yleensäkin tummaa suklaata edes sietävät, voi olla että tiedossa on iloinen yllätys! Lisäksi tämä tosiaan vaikuttaa hyvin laadukkaalta, joten palasina tätä voisi varmasti tarjoilla vähän paremmillekin vieraille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti