lauantai 9. huhtikuuta 2016

Pääsiäismunatestissä Rölli-muna

Viimeistä munaa viedään. Rölli on kiva ja kaikille tuttu hahmo, joka ei varmasti esittelyjä kaipaa. Pääsiäisenkeltainen muna oli normaaleissa ruokakaupoissa sieltä halvimmasta päästä oleva yllätysmuna tänäkin vuonna.


Suklaa on taas sitä ihan perus halpismunatasoa, eli maitosuklaata, jossa on pikkuisen muovin sivumakua. Tätä munaa en kyllä välttämättä suosittele aikuisille, lähinnä lapsille, joille nyt on ihan sama millaista se suklaa on ja kunhan jonkinmoinen yllätys sisältä tulee. Ei tosiaankaan mikään makuhermoja kutkutteleva setti, mutta toisaalta ei aiheuta mitään kovin negatiivisiakaan fiiliksiä.


Ennen Rölli-munasta sai pieniä Rölli-hahmoja, jotka kelpasivat hyvin leikkimiseen. Olin lukenut tästä uudesta versiosta muiden kommentteja ja ajattelin, että yllätys taitaa olla ihan susi. No tuli sieltä sentään magneetti. Mutta käsi pystyyn, kuinka moni lasten vanhempi haluaa jääkaapin oveen hirveän kokoelman näitä lasten milloin mistäkin keräämiä puolivillaisia magneetteja? Niinpä. Magneetin alapuolella vielä esittelyssä nuo muut kuvavaihtoehdot.


Kokonaisuutena olin varautunut tämän munan olevan sitä halpistasoa, joten en pettynyt. Ostaisin näitä lähinnä silloin, jos pitäisi ostaa paljon munia ja pelkäisin rahanmenoa, esimerkiksi odottaessani isoa satsia virpojia. Minni-muna oli jo ihan eri planeetalta kuin tämä, ja hintaeroa täydessä hinnassa laskettuna joku 20-30snt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti