sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Disney Minnie-pääsiäismuna

Jatketaan samalla teemalla kuin aiemminkin, eli sesongin jälkeen kyseisen sesongin tuotteiden maistelua :D Jokunen suklaamuna tulee saada vielä aikuisenakin joka vuosi. Tänä vuonna jätin ostokseni vasta pääsiäisen jälkeiselle viikolle, ja kappas - Prismassa munat -70% alennuksella. Olisin ostanut ennen pääsiäistä jo ihan täyteenkin hintaan, mutta valinnanvaikeus iski. Miten valita parinkymmenen erilaisen munan joukosta, kun mikään ei oikein kutsu luokseen? Ennenvanhaan ne isot Muumi-ja Kyöpelinvuori-munat olivat ykkössuosikkejani yllätysten suhteen, Kinder suklaansa puolesta. Nyt munavuoren keskellä herää kaksi kysymystä: miksi lähes kaikki munat tuntuvat olevan sukupuolitettuja, ja missä pääsiäisteema? Näyttää siltä, että tytöille on Hello Kittyä, Barbia ja jotain söpöjä eläimiä, kun taas pojille Angry Birdsiä, Avengersia ja Turtlesia. Toki munia voi ostaa ristiinkin sukupuolista välittämättä, mutta itseäni tämä räikeä jako jotenkin ärsyttää. Samalla tavalla se kakara osasi ennenkin leikkiä sillä kivalla eläimenhahmolla, palapelillä tai avaimenperällä riippumatta sukupuolestaan! Etenkin tämä toi omalla kohdallani hämmennystä suklaalaarilla, koska en ole supertyttömäinen. Toisekseen, nyt samat muusta elämästä tutut hahmot ovat vallanneet munat, kun ennen pääsiäisen puput, tiput ja noidat olivat paremmin esillä. Miksi näin? Minusta on ihana juhlia eri sesonkeja sille ominaisine tuotteineen, eikä sotkea kaikkea kaikkeen.

Se siitä vuodatuksesta ja syömään. Valkkasin melko nopeasti sieltä laareista bussiin kiirehtiessäni ennestään tutun Röllin, joka viehättää luonnonläheisenä ja pikkuisen kapinallisena hahmona. Toivon kovasti, että oma jälkikasvuni pääsee aikanaan tutustumaan Röllin epäsovinnaisuuteen. Ja kappas, kummallekin sukupuolelle sopiva muna. Tämä muna jää kuitenkin myöhemmälle, sillä tänään testissä on Minni Hiiri-muna.


Valkkasin Minnin, vaikken tykkää hahmosta yhtään. Se edustaa minulle liikaa tyttömäisyyttä, naisellista avuttomuuteen heittäytymistä ja turhamaisuutta. Tyttöjen munista se oli kumminkin se minulle tutuin, sillä ihan Frozen-hahmoihin en välttämättä halua lähteä tutustumaan tarkemmin. Lisäksi minua kiinnosti tämä muna, sillä se on nimenomaan perinteisen Disney-hahmon pärstää kantava, eli se ei voisi (?) olla kovin huono.


Kuten Kinderissäkin, tykkään valko-ja maitosuklaan kombosta. Tässä munassa oli kivat tähtikuviot painettuna pintaan. Suklaa maistui sellaiselle pikkuisen muoviselle perussuklaamunasuklaalle, eli ihan hyvälle, mutta ei mitenkään poikkeukselliselle. Hintaa oli muistaakseni euron ennen alennusta.


Minut yllättää aina iloisesti, jos munassa on jotain käyttökelpoista mutta kivaa sisältöä. Muksuna toki pienet muovilelut olivat kivoja, mutta hieman varttuneempana ja varmasti aikanaan vanhempana arvostan funktiota. Tästä munasta tuli yllättävän hyvänoloinen pyyhkäri, jonka alaosassa on kolo lyijykynän päähän kiinnittämistä varten. Näitähän lapsilla ja vähän vanhemmillakin kuluu jatkuvalla syötöllä, ihan nappiyllätys! Olin varautunut viemään saamani yllärit sukulaispojilleni, mutta tämän kohdalla tuota tarvetta ei ole. Toisin kävi Kinder-munasta pääsiäisenä kuoriutuneelle Kung-Fu Panda -hahmolle, joka oli kylläkin leluna ihan kiva. Mutta jos jatkossa pääsiäismunista pitää valita, niin tämä on kyllä korkealla sijalla sekä hintansa, makunsa että yllätystensä puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti