lauantai 9. huhtikuuta 2016

Fazer Travel Copenhagen -suklaalevy

Tämä suklaalevysarja on ollut minulle henkkoht kiinnostavin karkkiuutuus aikoihin, ja se on ollut testilistalla kauan. Minttufanina Rio De Janeiro olisi ollut itsestäänselvin valinta ensimmäiseksi kokeiltavaksi, mutta päädyin silti houkuttelevaan lakun ja vadelman liittoon. Harvemmin valkkaan valkosuklaata muutenkaan ostoskoriini, saati maustettua sellaista. Yleensä joku perusversio päätyy minulla lähinnä leivontaa.


Huomiota herättää tietysti ensin hillitty 130 pakkauskoko, joka on mielestäni onnistunut. 200g:ssa on kerralla liikaa syömistä, ja 100g voi monesti jäädä liian vähäksi. Toki suklaafirmat pyrkivät tällä pakkauskokojen säätämisellä hankaloittamaan hintojen vertailua niille, keille kilohinnalla ei ole merkitystä. Toki suklaa yleensä ostetaan sen kummemmin hintoja vertaamatta, mutta tällä kilohinta oli noussut mielestäni hitusen korkeaksi. Silläkö tuo järjetön mainoskampanja oli mahdollistettu?

Sitten tuotteeseen itsessään. Palat on tehty järkevästi "rivien" mittaisiksi, eikä pikkupalasiksi. Itse syön suklaalevyn melkein aina riveittäin, joka on ainakin Fazerin peruslevyjen kohdalla hieman hankalaa, sillä hampaat eivät mene luontevasti palojen väliin, eivät siis mahdu sinne. Tässä ongelma on hyvin ratkaistu. Kuten näkee, suklaassa on reilusti lakua ja hieman vähemmän vadelmaa. Mutta voi taivas mikä kombinaatio! Suklaa on mielestäni ihan tajuttoman hyvää, siis tuo yhdistelmä toimii ja etenkin valkosuklaassa! Sitä vattua saisi tosiaan olla hitusen enemmän omaan makuuni, koska tykkään marjasta. Tällaisenaan tämä on makeaa ja ihanaa, siis menee suklaalevyvertailuissa omalta osaltani hyvin korkealle sijalle. Eli tulee olemaan uusi vakkarisuklaani aivan taatusti. Jostain syystä mieltäisin tämän jopa kesäisen makuiseksi, ehkä tuo vadelman raikkaus makeassa vaan on sitten sellainen lämpimän kesäpäivän maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti